Inspiration

Billeder

Et maleri har ingen grænser - jeg tror, at det er det, der fascinerer mig ved maleriet. Mine billeder udtrykker bevægelser og farve. Intet står stille i længere tid i naturen. Fuglene - i det hele taget alt i naturen, inspirerer mig. Mennesker også. Motiverne og de forskellige farvers muligheder ved sammenblanding er nærmest ubegrænsede. Jeg maler lige fra nærmest helt naturalistisk til helt abstrakt - jeg vil se, hvor det fører hen. Jeg kan lide at udtrykke mig forskelligt, at afprøve grænserne for udtryksmulighederne.


"At male er som at bevæge sig ud på en stor opdagelsesrejse!"


Inspiration

Jeg er meget inspireret af fugle, ikke mindst fuglelivet på Møn, men jeg er også inspireret af dyreliv fra mine mange rejser til blandt andet Bhutan, Sydafrika, Indien og Sibirien.

Jeg holder af at tage ud uanset vejret og sidde i naturen med min kikkert, teleskop og min skitseblok for at se, hvad der dukker op. Bagefter omsætter jeg hjemme mine oplevelser fra skitserne  til malerier eller akvareller.

Naturen og fugle inspirerer mig, lige fra den lille gråspurv, som stadig kan forundre mig, til den løve, der ligger i skjul i naturen bag højt græs, på Afrikas savanne.

Farverne på mine billeder afspejler vejret, stedet og den stemning der var, den dag jeg tegnede billedet.

Det er vigtigt for mig at studere en fugl længe for at lære den og dens personlighed at kende. Ellers kan jeg ikke tegne den og fange dens sjæl i tegningen eller maleriet.

Designs

I mine designs har jeg en helt anden forud defineret og konkret tilgang. Jeg har  designet frimærker, postkort og plakater til mange internationale organisationer.


”Jeg maler fordi jeg ikke kan lade være!  Det er mit liv!”